ELISMERÉSEINK

Kedves ügyfeleink elismerő szavai...

Kedves ügyfeleink elismerő szavai...

EcoFoil logó

„A Magic Tools Kft. nevében szeretném megköszönni az elismerést. Cégünknek nagyon fontos, hogy a környezetünket a lehető legkisebb teher érje.

Környezetbarát csomagolóanyagaink használatával szeretnénk elősegíteni a fenntarthatóbb környezet kialakítását. Remélem, hogy egyre több magyar vállalkozás felismeri ennek fontosságát és hogy csak együtt tehetünk a bolygónk védelméért. A Magic Tools Kft. egyik küldetése, hogy megőrizzük az élet legfontosabb értékeit, köztük az embert és a családot. Ily módon szeretnénk hozzájárulni a következő generáció jobb életkörülményeihez."

Márton István Ferenc – Ügyvezető igazgató

"Teszteléseink során teljes mértékben elégedettek voltunk a csomagolóanyag minőségével. Erős, tartós és bírja a terhelést, illetve láthatóan sokkal kevesebb hulladék keletkezik, amivel környezettudatosabbak lehetünk a jövőre való tekintettel. Teszteléseink során, akár egy Magyarország – Svájci utat is megtettek a raklapok és hibátlanul megérkeztek a megrendelőhöz. Panasz nem érkezett a csomagolóanyaggal kapcsolatosan és mivel számunkra a vevők kiszolgálása a legfőbb szempont, ahogy ezt az Alapértékeink is megerősítik: „Partnerség, Minőség, Megbízhatóság, Rugalmasság”. Így kijelenthetem, hogy mi csak ajánlani tudjuk az olyan cégek számára, akik belföldre, illetve külföldre is egyaránt szállítanak.
Természetes gyáranként vannak gyártási eltérések, biztosan lesz olyan jellegű cég, akinek nem lesz megfelelő, viszont a környezettudatosság felé ez egy nagyon jó kezdeményezés lehet mindenki részéről.

Személyzetük bármikor segítséget nyújt, illetve választ ad a felmerülő kérdésekre.

Várjuk a jövőbeli megkeresésüket ajánlataikkal kapcsolatban."

S. Á.
Raktári csoportvezető
Zrínyi nyomda

"A Sweet-Line 98 Kft nevében, mint raktárvezető elmondhatom, hogy terméketekkel abszolút megvagyok/megvagyunk elégedve. A fólia tartós, nem szakad, nincs selejt benne. Teljes egészében el tudjuk használni az egy csévén lévő mennyiséget. Könnyen nyúlik, így sokkal kevesebb adag fogy el egy raklap elkészítésénél.

Köszönjük a partnerséget!"
 Golden-Pack Hungary Zrt.
1047 Budapest Baross utca 79-89.
 +36 30 9 622 622
 ajanlat@foliaazonnal.hu

Kövess minket itt is:

Golden-Pack Hungary Zrt. © 2022 - Minden jog fenntartva
Privacy Notice Placeholder