Őrizd meg a termékek minőségét raklapfólia használatával!

Raklap fóliázás
A raklapok használatának alapvető eszköze a raklapfólia. A raklapfólia speciális termék, hiszen a raktározás területén egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tulajdonságokkal bíró anyagokkal dolgoznak a raktári alkalmazottak.
A raklapfólia egyik jellegzetessége, hogy az átlagosnál jóval nagyobb méretű, és ezért könnyen lefedi a raklapos árut. A méreten túl a raklapfólia nyúlik is, tehát könnyen igazítható és alakítható a raklapos áru formájához. Elég csak kicsit meghúzni, elrendezni, és anélkül lehet vele csomagolni, hogy elszakadna. A raklapfólia nélkül az áru megsérülne, szétszóródna, selejtessé válna, és veszítene az értékéből.
Fordulj hozzánk bizalommal, amennyiben szükséged van prémium fóliára, és ezen kívül a nagy választékot is igényled! Minden tekintetben meggyőző termékkínálatot tudunk felmutatni raklapfóliákból, amiket ráadásul a legjobb áron értékesítünk. A raklapos áru védelme és kifogástalan minősége a raklapfólia függvénye is!
A honlapunkon található elérhetőségeink egyikén szívesen nyújtunk részletes tájékoztatást termékeinkről.

A raklapfóliázó gép, amit tényleg könnyű kezelni

raklapfóliázó gép
Egy jó raklapfóliázó gép elképesztő mértékben felgyorsítja a munkát, egységesíti és javítja annak minőségét. A cégtulajdonosok aggodalma elsősorban abból ered, hogy ezek a berendezések bonyolultak, az alkalmazott elállítja, elrontja, tönkreteszi, a munka elakad, a csomagolás, kiszállítás, raktározás késedelmet szenved, sérül a cég hírneve, visszaesnek a bevételek. A legjobb megoldása ennek a problémának az egyszerűen kezelhető raklapfóliázó gép kiválasztása.
A raklapfóliázó gép helye
Egy sikeres vállalkozás előbb-utóbb eléri azt a méretet, ahonnan már csak a gépesítéssel, automatizálással léphet tovább. Eleinte ez nagy beruházásnak tűnhet, amit a tulajdonos megpróbálhat elkerülni, hiszen ezerszer is meggondolja, mire mennyi pénzt ad ki, de a számok végül meggyőzik. Lehetetlen annyi embert felvenni, ellátni, fizetni, foglalkoztatni, ahányan képesek kiváltani néhány gép munkáját.
A raklapfóliázó gép beszerzése tehát elkerülhetetlen. Saját statisztikáink szerint egy-egy gép 6-12 hónapon belül visszahozza az árát. Feltéve, hogy folyamatosan dolgozik, rendelkezésre áll, nincs vele probléma.
Tényleg könnyen kezelhető raklapfóliázó gép
Vannak berendezések, melyeknek még a kezelése is rendkívül bonyolult, időigényes képzés nélkül szakszerűen működtetni nem lehet. A gép beállítása, karbantartása, a jelzések megfelelő értelmezése, a kisebb hibák elhárítása, a zavartalan, folyamatos munkavégzés komoly felkészültséget igényel. Ilyen berendezés például egy repülőgép vagy egy elektronmikroszkóp.
A technológia fejlődésével a technológia használata egyszerűsödik. Ma egy mobiltelefon nagyságrendekkel többet tud, mint a második világháború legfejlettebb számítógépe, és a használata is sokkal egyszerűbb. A jövő hang-vezérelt repülőgépéhez nem fog kelleni a több éves felkészülés, és bárki pilóta lehet egy délután alatt.
Sokféle raklapfóliázó gép van a piacon, némelyik kezelése egyszerűbb, némelyiké bonyolultabb. Ma már elérhetők olyan berendezések, amelyek beállítása és működtetése a felhasználói oldalon olyan mértékben le van egyszerűsítve, hogy az tényleg megtanulható egyetlen délután alatt.
Az általunk forgalmazott raklapfóliázó gépek egyszerűen használhatóak, és alacsony szervizigényűek. Kezelésüket ingyenesen betanítjuk a kiválasztott alkalmazottaknak, akik garantáltan nem fogják azokat elrontani, tönkretenni, elállítani. Bármilyen meghibásodás esetén 24 órás szervizünk rendelkezésre áll, a javítás idejére akár tartalék raklapfóliázó gépet biztosítunk ügyfeleinknek.

Szeretnénk elkérni a problémáid!

A siker titka a problémamentesítés
 • Szakad a fólia, nehéz vele dolgozni? 
 • ​A lezárt dobozok maguktól felnyílnak, mert a ragasztószalagnak lejár a néhány perces szavatossági ideje? 
 • ​Áll a munka, mert elfogyott a csomagolóanyag? 
 • ​Szállítás közben leborul a raklap, mert nem tart a fólia és tönkremegy a becsomagolt termék? 
 • ​Lopnak a szállítmányból, és gondok tömege szakad a nyakadba? 
 • ​Munkaerőhiánnyal küzdesz, nem tudod teljesíteni a megrendeléseket? 
 • ​Aggódsz, hogy a csomagológép túl bonyolult, és a kolléga elrontja?
A siker titka a problémamentesítés. Szeretnénk elkérni a problémáid, hogy az időd, energiád, kapacitásod és pénzed az érdemi munkára összpontosíthasd!
A hétszeres Forma 1 világbajnok, Michael Schumacher a 2000-es évek közepén egy interjúban arról mesélt, hogy a sikereit egyetlen tényezőnek köszönheti. A menedzsmentjének. Van mellette egy stáb, amely a nap 24 órájában azért dolgozik, hogy minden problémát, gondot, nehézséget, apró-cseprő feladatot levegyen a válláról, és neki ne legyen más dolga, csak az, hogy eredményes legyen. Így valóban lehet rendkívüli sikereket elérni. Sőt, alighanem csak így lehet.
Pontosan tudjuk, milyen problémákat okozhat a nem megfelelően megválasztott csomagolóanyag: amikor átereszti a vizet az, aminek nem lenne szabad, amikor nem ragad a ragasztó, amikor szakad a fólia, amikor a váratlanul megugró forgalom vagy a készletek nem megfelelő felbecslésének következtében az érdemi munka, az értékesítés, a kiszállítás azért áll meg, mert elfogyott a csomagolóanyag.
Tisztában vagyunk vele, milyen nehézségek forrása tud lenni a cégben a rosszul megválasztott, bonyolult, külön alkalmazottat igénylő csomagológép, aminek már a látványa is megemeli a tulajdonos vérnyomását, ha egy rossz beállítás, egy apró meghibásodás, egy nehezen értelmezhető probléma, vagy a működtetésére betanított alkalmazott távolléte miatt csak a helyet foglalja, néma mementójaként a rá kihajított súlyos összegeknek.
Valaki egyszer azt mondta, ahhoz, hogy jó apák vagy jó anyák legyünk, elsősorban arra van szükségünk, hogy emlékezzünk a gyerekkorunkra, amikor még „a másik oldalon álltunk”. Mi, akik tizenöt éve dolgozunk a csomagolóiparban, jól emlékszünk arra, milyen problémáink voltak, amikor mi voltunk az ügyfelek.
Ahogyan az ügyfeleink, mi magunk is szenvedünk a rosszul megválasztott, vagy rossz minőségű csomagolóanyagoktól. Aktív vásárlóként, webáruházak aktív használójaként minden nap szembesülünk az elvárásokkal, és ugyanúgy bosszankodunk, amikor azok nem teljesülnek.
Folyamatosan törekszünk arra, hogy azt érezzük, ügyfélként mi is magunkat választanánk, és örömmel töltenek el bennünket az ügyfeleinktől érkező rendszeres pozitív visszajelzések.
A piacon egyedülállóként létrehoztunk egy ingyenes Csomagolás Optimalizáció szolgáltatást. Tapasztalt szakértőnk kimegy az ügyfelünkhöz, és a látottak alapján javaslatot tesz, mi lenne a legjobb csomagolóanyag és csomagológép a cég számára, figyelembe véve a lehetőségeket és az igényeket.
A Golden Pack mindig elérhető. Call centeres kollégánk akár szombat este is felveszi a telefont. Az érdeklődésre, ajánlatkérésre 24 órán belül reagálunk. Ügyfeleink soha nem érzik azt, hogy egyedül vannak, hogy egy gépnek küldik a leveleiket, vagy egy automatát hívnak a telefonon. Törődünk velük, örömmel osztjuk meg azt a tudást, melyre tizenöt év alatt tettünk szert, amióta ebben az iparágban dolgozunk.
Szervizünk 24 órás szolgálatban van. A meghibásodott csomagológépeket azonnal elszállítjuk és megjavítjuk. Amennyiben ügyfelünk igényli, a javítás idejére rendelkezésére bocsátunk egy tartalék berendezést, amellyel zavartalanul folytathatja a munkát, nem kell tétlenül várakoznia.
Az általunk forgalmazott csomagológépek kiváló minőségűek. Megbízhatóak, terhelhetőek, jól szervizelhetőek. Ingyenesen megtanítjuk ügyfeleinknek, hogyan kell ezeket a berendezéseket működtetni, karbantartani, hogy hasznot termeljenek.
Csomagológép szállítást a konkurencia 8 hétre vállal, mi egy napon belül szállítunk, ha az ügyfél csak az igényeihez ragaszkodik, a választást pedig ránk bízza.
Az előrejelzés szerint a közeljövőben a termelőipar automatizálása ma még szinte elképzelhetetlen méreteket fog ölteni. A munkaerő a pénzt követve vándorol, és tekintettel arra, hogy a tőke egy gombnyomásra átugorhat egyik kontinensről a másikra, olyan globális jelenséggel állunk szemben, amely kaotikus állapotokat idéz elő.
Magyarországon a munkavállalók elégedetlenek a bérekkel, a munkáltatóknak pedig horribilis összegeket kell kifizetnie az állam felé, adók és járulékok formájában.
A világban egyszerre van túlfoglalkoztatottság, és munkaerőhiány, ami arra mutat rá, hogy a munkáltató oldaláról a probléma megoldása a mind nagyobb automatizálásban rejlik. Amit csak lehet, automatizálni kell. Ennek része az is, hogy olyan megbízható, egyszerűen kezelhető csomagológépeket vásárol, amelyek kezelése nem igényel különösebb hozzáértést.
A szakszerűen kiválasztott, gazdaságosan kihasznált, egyszerűen kezelhető csomagológépek jellemzően 6-12 hónapon belül megtérülnek, ennyi idő alatt hozzák vissza az árukat. Gépeink segítségével a cégek munkaerőt, időt, energiát, és pénzt spórolnak meg. A tőlünk vásárolt berendezésekre hosszú garanciát adunk, ami elérheti a 30 hónapot is.
2013-ban, a magyar piacon elsőként bevezettük az úgynevezett „smart fóliát”. Ez azt jelenti, hogy nem súlyban, hanem méterben számoljuk a fóliát. Ugyanannyi pénzért a vásároló nálunk többet kap.
A kézi stretchfóliákat mások súlyra árulják, amibe beleszámolják a háromnegyed kilós papírcsévét is, melyre a fóliát feltekerték. Mi ilyesmivel nem kalkulálunk, csak a fólia hosszát számoljuk az árba. Ez egész pontosan azt jelenti, hogy a vásárló ugyanazért az árért 180 méter csomagolóanyagot kap, 150 méter helyett. Általában 25 %-al adunk többet, változatlan ár mellett.
Biztonsági termékeink forgalmazása is számottevő. Ezek a csomagolóanyagok megvédik a termékeket attól, hogy raktározás, szállítás közben sérülésmentesen felnyissák a csomagokat, és lopjanak belőlük. A mi biztonságtechnikai megoldásunkkal 90 százalékkal csökken a lopások száma. Ez rengeteg vesződséget, időt, energiát és pénzt spórol meg ügyfeleinknek, a stresszről már nem is beszélve.
A siker titka a problémamentesítés. Szeretnénk elkérni a problémáid, hogy arra koncentrálhass, amire érdemes.

Pont akkora kartondoboz, amekkora kell

Karton Dobozok
A kartondoboz, amibe a gyárban a termékeket csomagolják, a termékhez lett tervezve. A boltokban láthatjuk, hogy még az egy kategóriába tartozó árucikkek doboza is igen eltérő méretű lehet, mivel azokat milliméter pontosan az igényekhez igazítva készítették el.
Ha több terméket próbálsz becsomagolni egyetlen dobozba, vagy az eredeti dobozokat más célra (például költözéshez, raktározáshoz, leltározáshoz) akarod használni, azzal a problémával kell szembesülnöd, hogy semmi sem pont akkora, amekkora kell.
Kartondoboz sokféle célra
A Kellogg’s multinacionális élelmiszergyártó vállalat az 1900-as évek legelején a kartondoboz csomagolás mellett döntött: a kukoricapelyhet ilyen kiszerelésben hozta forgalomba, bevezetve a kereskedelembe ezt a technológiát. Röviddel ezután arra lettek figyelmesek, hogy a dobozaikat nagyon sokan nem dobják a szemétbe, hanem felhasználják különféle tárgyak tárolására. A cég innentől fogva minden kartondobozra rányomtatta a nevét, és hamarosan közismertté vált az egész Egyesült Államokban.
Ha körbenézel az irodádban, otthonodban, a ház körül, bizonyára rátalálsz néhány kartondobozra, melyeket sokféle célra használsz, csak arra nem, amire eredetileg szánták.
A kukoricapelyhes dobozban cukorkát vagy elemeket, a cipős dobozban csavarokat vagy iratokat, a tévé dobozában faanyagot vagy esernyőket tartasz, vagy valami mást, talán csak félretetted őket arra az időre, amikor a költözéshez kartondobozokra lesz szükséged.
A kartondoboz olyan praktikus találmány, aminek két életciklusa van: az első, amikor a gyárban belecsomagolják a terméket, a második, amikor a vásárló elkezdi saját céljaira felhasználni.
Egy márkanévvel, cégnévvel, céges logóval díszített, jó minőségű doboz éveken át reklámhordozóként funkcionálhat, olyan helyekre eljutva, amit elképzelni is nehéz lenne.
Kartondoboz harmincféle méretben akár azonnal
Ha a kartondoboz túlságosan nagy, az ugyancsak problémát okoz: figyelni kell a szállításnál, emelésnél, rakodásnál, nehogy kár érje a belecsomagolt tárgyakat, ajándékokat. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, valamivel ki kell tömni a kartondoboz kihasználatlan részét, vagyis valamit be kell szerezni erre a célra, ami csak még egy probléma, még egy tennivaló, még egy tétel a listán.
Úgy jársz a legjobban, ha milliméterre akkora kartondobozokat szerzel be, amekkorára szükséged van, függetlenül attól, hogy az mekkora, és milyen célra kívánod használni.
Ha magáncélra keresel bármekkora méretű kartondobozt, otthoni, irodai raktározáshoz, tároláshoz, ajándékok csomagolásához, költözéshez, vagy vállalkozásodnak, saját termékednek szeretnél egyedi méretű dobozt, amely reklámhordozóként is megállja a helyét, rendelj a specialistától!
Több mint 30-féle méretű kartondoboz található meg a raktárunkban. Ha nincs olyan, amilyet keresel, legyártjuk Neked, tetszőleges méretben, rövid határidővel!

A buborékfólia az érzékeny áruk páncélja

Légpárnás fólia
A törékeny, érzékeny termékek az odafigyelés ellenére is könnyen megsérülhetnek szállítás során, vagy akár a raktárban való mozgatáskor. Szükséged van egy gazdaságos megoldásra, amely a rázkódás, ütődés, leesés okozta sérülésekkel szemben véd? A buborékfólia a tökéletes megoldás.
A buborékfólia a véletlen szülötte
1957-ben két feltaláló buzgón dolgozott egy nagy ötleten, amitől hatalmas elismerést és bevételt vártak, de munkájukat nem koronázta siker.
Azután véletlenül rájöttek, hogy amit feltaláltak, az valami más célra kiválóan alkalmas. Így született meg a különleges tapétának induló buborékfólia, amely csomagolóanyagként hatalmas karriert futott be az egész világon.
A technológia történelmében gyakran előfordul, hogy egy találmány iránt mindenki érdektelenséget mutat, egészen addig, amíg nem jön valaki, aki felismeri, mire lehet azt használni. Az sem ritka, hogy ami egy célhoz képest kudarc, egy másik cél mögé állítva bombasztikus sikert tud elérni.
A buborékfólia tapétának tényleg furcsa lenne, de termékek megóvására kétségtelenül frappáns ötlet.
A buborékfólia páncélt csinál a levegőből
A fólián szabályos alakzatban elhelyezett, levegővel töltött félgömbök sorakoznak, óriási mennyiségben. A gömbök mérete sokféle lehet, a választás attól függ, hogy a megvédendő tárgy milyen súlyú, milyen formájú. Minél nagyobbak a gömbök, annál hathatósabb a védelem, amit biztosítanak.
A buborékfólia a bezárt levegő rugalmasságára épít, amely a nyomás hatására összezsugorodik, majd megkeményedik, és végül kitágul, visszaszerezve eredeti térfogatát. A behatás erejének jelentős részét elnyeli, csak kisebb részét adja tovább.
2016 nyarán egy teszt keretében 22 méter magasról kőre dobtak egy közönséges buborékfóliába csomagolt iPhone telefont. A készüléknek semmi baja nem lett, még felületi sérülések sem keletkeztek rajta, és kifogástalanul működött.
A buborékfólia őrület
A gyerekek „pukkanósnak” vagy „pukkanós fóliának” is nevezik a buborékfóliát, annyira szeretnek vele játszani, sorban egymás után kipukkasztani a levegővel töltött buborékokat.
A játékként való felhasználás olyan mértékben elterjedt, hogy sok gyártó kifejezetten gyerekeknek szóló termékként is forgalmazza. Vannak buborékfólia rajongói oldalak, és Indianában január utolsó hétfője a Buborékfólia Tiszteletének Napja.
A Bubble Wrap Battle videójára negyvenmillióan voltak kíváncsiak. Rendeznek pukkantós versenyeket, egyesek szerint oldja a stresszt, javítja a kedélyállapotot.
Ha bármilyen érzékeny terméket szeretnél megóvni a rázkódástól, ütődéstől, zuhanástól, van erre egy megfelelő eszköz, amely olcsó, könnyű, jól kezelhető, és annyira hatékony, hogy értékes tárgyakat is rá lehet bízni. Ez az eszköz a buborékfólia, amely rugalmas levegőpáncélba öltöztetve védi, amit belecsomagoltak.

Hogyan működik a T-200 kézi pántológép?

A videóból kiderül, hogyan lehet pár másodperc alatt rakományt rögzíteni az akkumulátoros kézi pántológéppel:

Termékvédelem a legmagasabb szinten

termékvédelem
Innovatív termékvédelem a csomagolástechnikában!
Előfordult már Veled, hogy mire a feladott csomag a vevődhöz ért, elloptak belőle pár darabot, esetleg egy egész dobozt?
A szállítás során a csomag több ember keze között megfordul, gyakorlatilag lehetetlen kideríteni ki a felelős az áruhiányért, mindenki a másikra mutogat.
A 21. század csomagolástechnikai fejlődésének köszönhetően kifejlesztésre került speciális ragasztószalag visszaszorítja a lopásokat.
A piros színű szalag megoldja mindenki problémáját!
A feladóét, a vevőét, sőt még a rablóét is, mert nem tud belenyúlni a csomagba, azért nem tud meglopni Téged!
Működési elv:
Az élénkpiros színű lopásgátló szalag, mint a „normál” ragasztószalagok, lezárják a dobozt, de…amint az felbontásra kerül, azonnal megjelenik a ragasztószalagon egy figyelmeztető felírat, (több nyelven) hogy nyitás történt!
Ez a felírat nem távolítható el, ezután már folyamatosan jelezni fog!
Ez a jelzés, bizonyítottan visszaszorítja a nemkívánatos doboz nyitást, és szinte 100%-ban visszaszorítja a dézsmálásokat, lopásokat.
Felhasználási területe:
 • Kartondobozok biztonságos zárása
 • Műanyag felületek nyitásvédelme (raklap védelem)
 • Egyes fém felületekre (fémdobozok, fémajtók nyitás biztonsága)
 • ​Biztonsági címkeként is használható
Ezek alapján Szerinted melyik a nagyobb veszteség?
Ha ellopják az árudat, vagy 100 cm ragasztószalag ára?
 Golden-Pack Hungary Zrt.
1047 Budapest Baross utca 79-89.
 +36 30 9 622 622
 ajanlat@foliaazonnal.hu

Kövess minket itt is:

Golden-Pack Hungary Zrt. © 2022 - Minden jog fenntartva
Privacy Notice Placeholder